Комітет Підприємців Львівщини

Публічна відозва Комітету підприємців Львівщини щодо ситуації із призначенням керівника Державної фіскальної служби Львівської області

Нас всіх не покидає відчуття дежавю щодо ситуації із призначенням керівника Державної фіскальної служби Львівської області!
Ми ніби перенеслися в Україну дворічної давнини, коли ні про яку відкритість та прогнозованість кадрових рішень влади навіть не йшла мова, коли конкурси для заміщення відповідальних посад влаштовувалися виключно про людське око, а першими претендентами на посаду вважалися вірні режиму силовики та його давні слуги.
І хоча влада, яка «розводила громадян як котят», була зметена вогнем революції, ми бачимо, що її метастази не відпускають нас і донині.
Інакше ми не можемо пояснити, чому керівництво Державної фіскальної служби України вперто ігнорує результати проведеного прозорого і відкритого конкурсного відбору на посаду керівника цього відомства у Львівській області та не призначає одного із двох рекомендованих достойників.
Ми вважаємо, що ніякий «парашутист», десантований зі столиці всупереч результатам конкурсу, не має права очолити фіскальну службу Львівщини, особливо із числа тих, хто заплямував себе роботою в податковій службі чи т.зв. правоохоронних органах режиму.
З огляду на викладене, Комітет підприємців Львівщини вимагає призначення керівника Державної фіскальної служби нашої області за результатами проведеного конкурсу, та декларує свою підтримку та участь в акціях громадського протесту.