Комітет Підприємців Львівщини

Наказ Мінінфраструктури України від 11.09.2015 року №362 має бути відмінений як дискрімінаційний - рішення комітету ДРСУ

3 лютого 2016 року в Києві, член Комітету підприємців Львівщини п. А.Федоренко, під час засідання комітету з питань ліцензування та дозвільної систем Громадської ради при Державній регуляторній службі України озвучив проблемне питання у сфері міжнародних автомобільних перевезень.

А саме п. Андрій, директор ТзОВ "ТРАНСПОРТНА КОМПАНІЯ "САРМАТ", наголосив на проблемі дискримінаційних умов розподілу дозволів ЄКМТ, запроваджених змінами від 16.10.2015 р. до наказу Міністерства транспорту України від 20.08.2004 № 757 «Про впорядкування системи оформлення, видачі, використання та обліку дозволів на міжнародні перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом».
Після обговорення члени Комітету з питань ліцензування та дозвільної системи, прийняли рішення розпочати механізм відміни наказу Мінінфраструктури України від 11.09.2015 року №362 «Про внесення змін до порядку проведення конкурсу та видачі дозвільних документів Європейської Конференції Міністрів Транспорту» як наказ, який містить дискримінаційних характер. За цим рішенням п. К. Ляпіна, голова Державної регуляторної служби України маючи висновок експертів комітету, має всі підстави негайно розпочати процедуру відміни даного наказу.
В свою чергу, Комітет підприємців Львівщини і на надалі буде відслідковуватиме та реагуватиме на порушення прав малого та середнього бізнесу України, які виникають через неправомірні накази чи рішення центральних органів виконавчої влади.