Комітет Підприємців Львівщини

Звернення КПЛ щодо роботи Центру надання послуг учасникам бойових дій у м. Львів

Текст нижче:

Враховуючи ситуацію, яка склалася навколо створення Центру надання послуг учасникам бойових дій у м. Львові, та резонанс, викликаний призначенням його керівника, вважаємо за обов’язок висловити свою позицію з цього приводу.

Комітет підприємців Львівщини завжди був громадською організацією, яка брала активну участь в житті міста. Тому нам не байдуже, які рішення і яким чином будуть прийняті Вами, як ініціатором цього процесу.

Рівень соціальної напруги, яка склалась в площині допомоги учасникам бойових дій Російсько-Української війни на Сході України, є дуже високим. Потреба цього Центру як інституції, яка гуртуватиме навколо себе професіоналів, патріотів, учасників бойових дій, волонтерів з метою надання якісної допомоги воїнам, – як ніколи важлива і актуальна.

Після того, як спроби створити такий центр при Львівській обласній державній адміністрації виявилися невдалими, не виключено через маніпуляції та особисті амбіції, просимо Вас зважати на важливість прийняття рішень та спосіб їх прийняття.

Вважаємо, що головними критеріями при виборі керівника Центру мають бути не політичні впливи, а високий рівень професіоналізму такої особи в управлінні, патріотизм, аполітичність, розуміння відповідальності перед суспільством та Воїнами.

 

 

З повагою

Голова Комітету підприємців Львівщини

Андрій Гринчук