Комітет Підприємців Львівщини

КПЛ підтримує вимоги акції “Звільнити Романа Насірова та ліквідувати податкову міліцію"

13 липня 2016 року в Києві відбудеться акція “Звільнити Романа Насірова та ліквідувати податкову міліцію".

Члени ради Комітету підприємців Львівщини вирішили звернутись з публічною відозвою до народних депутатів України з Львівщини з вимогою підтримати справедливі вимоги підприємців.

Текст листа додається:

Публічна відозва до народних депутатів України !

13 липня 2016 року під будівлею Адміністрації Президента України на Банковій у Києві відбудеться акція «Звільнити Романа Насірова та ліквідувати податкову міліцію!»
Комітет підприємців Львівщини підтримує вимоги бізнесу, громадських об’єднань та експертного середовища щодо звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби України та остаточної ліквідації податкової міліції.
Важаємо, що пан Роман Насіров, перебуваючи на своїй посаді вже протягом тривалого часу, не лише не забезпечив реформування ДФС у відповідності з вимогами сучасності, але й продовжив ганебну традицію податкового мародерства своїх попередників.
Зволікання з реформами, залишення на ключових посадах в структурах ДФС осіб, що скомпрометували себе зловживаннями, відвертий саботаж роботи нових людей, що прийшли працювати за покликом совісті у структури ДФС після Революції Гідності (як от керівники Одеської митниці), непрозорість у застосуванні митних тарифів, процвітання контрабанди на митницях, збереження силового вектору у роботі з платниками податків - все це переконує нас в тому, що пан Роман Насіров знаходиться не на своєму місці і повинен бути звільнений.
Підприємці - вільні люди, що створюють додану вартість, результатами якої користуються всі громадяни України. Підприємці прагнуть працювати в умовах зрозумілого та прогнозованого податкового законодавства, а не відчувати себе “дійними коровами” постійно зростаючих потреб бюджету та особистих потреб податкових ревізорів та митників. Для того, щоб збирати більше податків, потрібно зменшувати податковий тиск та збільшувати кількість тих, хто ці  податки сплачує - підприємців. Для того, щоб збирати більше податків, потрібно щоб люди бачили як ці податки використовуються - на що витрачаються. Ми хочемо і будемо платити податки для суспільних потреб - але не під загрозою кримінального переслідування чи під дулом пістолета податкової міліції!
Саме підприємці, а не податкові органи, наповнюють державну скарбницю грошима, необхідними для її існування. Саме за наші гроші функціонує освіта та медицина, сплачуються пенсії та соціальна допомога. Саме з наших податків формуються бюджетні витрати, в тому числі на утримання цілої армії дармоїдів - податкових міліціонерів, яких збираються, але так і не можуть ліквідувати протягом останніх десяти років. 
Комітет підприємців Львівщини закликає Народних депутатів України підтримати платників податків всієї країни у їхньому прагненні працювати у цивілізованих умовах відкритої ринкової економіки та зрозумілого податкового законодавства!
Народні обранці мають стати на захист інтересів вітчизняного бізнесу, підтримавши цю акцію та ініціювавши розгляд питання у Верховній раді України щодо остаточної ліквідації податкової міліції та звільнення з посади голови ДФС пана Романа Насірова.


З повагою,
Голова Комітету підприємців Львівщини
Гринчук А.М.